樓主: hydroelectric
打印 上一主題 下一主題
收起左側

J-POP吹水區...come...(#3更新09年暫時銷量)

頂下post 比人知有佢地既存在都好
我冇聽開vr band=.=""
回復 支持 反對

頂下post 比人知有佢地既存在都好
我冇聽開vr band=.=""
波子* 發表於 29-8-2009 00:06

j-rock 有冇聽開邊d?.?
回復 支持 反對

j-rock 有冇聽開邊d?.?
夜神月.奇拿 發表於 30-8-2009 03:52

本人都有聽rock,不過比起POP既frequency冇咁多
常聽既band有B'z,X JAPAN,ZARD,陰陽座,UVERworld
PS.我都唔聽VR
回復 支持 反對

J ROCK 真係唔岩我聽-.-
聽到既都係D FD 到播出黎...
回復 支持 反對

本人都有聽rock,不過比起POP既frequency冇咁多
常聽既band有B'z,X JAPAN,ZARD,陰陽座,UVERworld
PS.我都唔聽VR
小朋友你好 發表於 31-8-2009 18:47

ZARD的我沒有聽...
但每一張cd 也有留下
我聽的j-rock 很多....說得出的也會聽過
回復 支持 反對

ZARD的我沒有聽...
但每一張cd 也有留下
我聽的j-rock 很多....說得出的也會聽過
夜神月.奇拿 發表於 1-9-2009 01:59

glayer嗎??我都係最近開始聽佢地既歌(都係新歌多)
想問下有咩舊歌介紹下,舊既只係聽過誘惑,however
本人覺得佢地既rock比起其他rock band較主流
回復 支持 反對

glayer嗎??我都係最近開始聽佢地既歌(都係新歌多)
想問下有咩舊歌介紹下,舊既只係聽過誘惑,however
本人覺得佢地既rock比起其他rock band較主流
小朋友你好 發表於 1-9-2009 13:34

THE GREAT VACATION VOL.1~SUPER BEST OF GLAY~
裏面的也包含了很多作品...不妨去唱片店去看下

說到要推薦的歌有很多@@
夏音
100万回のKISS
鼓動
紅と黒のMATADORA
I LOVE YOUをさがしてる
VERB
ASHES-1969-

很多等等
回復 支持 反對