打印 上一主題 下一主題
收起左側

第三次 唯美版 版主民意調查 『你滿意現在的唯美區嗎?』!! [ 已經完結 感謝參與!]

關閉 [複製鏈接]
依家好多相都系翻炒...好多人都系搵d其他人成日搵既
一系就果個人既舊相
至於看帖不回帖...要回覆先可以睇到帖lo
不過又會引來很多人既不滿同呃PO熱潮
其實以不變勝萬變....不要弄太多的花樣就可以
不用改任何東西啦~~= =

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
tiu_mark + 20 + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

e家個版都算唔錯
但係就有少少色情成份-,-(令人想y的東東)
加分方面就再大方D a_a
扣分就小d啦a_a
好似冇乜點扣過分(?)
至於有乜活動好搞...
um.......
呢個真係好難諗啵=.=
基本上好似冇乜活動可以搞= =
鬥貼得多靚女=.=
看帖不回...
這很難啊..
.......
set做回左帖先有得睇囉-,-

評分

查看全部評分

回復

希望可以管理好些
有時不想看太性感的圖片
但標題沒有寫
按了進去就0了咀
這不是成人區哦

評分

查看全部評分

回復

其實唔錯既,d人post d圖都係呢個地球既靚女靚仔.
佢地好吸引異性.
引起回覆,的確對洛古布人流幫助.

之但係有時d相接近色情...呢方面要改改啦.

總而言之,10分比7分.加油!!

評分

查看全部評分

回復

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
回答: 版主其實做得唔錯, 對果d好帖有所加分, 總之已經好好啦
2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?
回答: 加分方面亦好合理, 基本上我睇帖都係睇有加分果d, 信心保證吧!
3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
回答: 我覺得任何性質ge活動都無所謂, 總之能令nakuz會員一齊參與ge就得啦
建議: 投票選型男靚女, 或繼續鼓勵會員貼靚相
4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?
回答: 其實要不同會員提出不同觀點係好難, 重複係在所難忘, 但總好過唔回啦

評分

查看全部評分

回復

大家貼的圖都唔錯,確實令在下流口水
而且冇咩人玩嘢,唔錯唔錯

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
tiu_mark + 10 感謝參與

查看全部評分

回復

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
   改善既空間就係做到or考慮下我之後答既果3題的建議~
   因為我既建議會增加左版主唔少既工作量....

2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?
   我覺得,要令大家多d發貼既最好方法就當然係加分啦....
   至於要點樣加分法呢!!? 我就有咁既意見...就係由版主定一個數量
    如果貼子既回覆數量或者查看量達到一定既數字..就加分作為獎勵

3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
   大家都只係可以係這個版度見到d靚人既相
   或者如果有人or版主識得一d靚人...
   睇下有冇機會可以約到大家一齊出黎見下真人

4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?
   都係用返果個方法啦~
   推出一個獎勵條件→只要回覆既人~↓
   佢既回覆係出自真心..不論是否讚賞
    (至於係唔係出自真心,就當然係由版主定奪)
    都給予加1-2既樂點..好既,甚至加評價(有獎當然有罰啦)

評分

參與人數 1樂點 +30 +5 收起 理由
tiu_mark + 30 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

我評價為滿意
因為這個版可以看到很多未見過的令女 囧"
版主你可以加大發貼者加分方面 例如可以加"評價"咁
我個人喜歡玩活動 如果有的話 我一定會支持 例如
"全台灣/日本美女選舉"吧 咁個版應該會多些人流
改善不回帖的問題 最好方法是 回帖另加一分吧- -""
只是個人意見A_A

評分

tiu_mark + 20 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

我覺得呢個區唔錯...
冇野做果時 可以黎睇下d令女...
自己post又可以加下分...版主幾好人....
請繼續加油!!

評分

參與人數 1樂點 +15 +5 收起 理由
tiu_mark + 15 + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

滿意既...但係太少人回post 多數都係睇完就算

評分

參與人數 1樂點 +10 +1 收起 理由
tiu_mark + 10 + 1 感謝參與

查看全部評分

回復